Klikbeet gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD

Klikbeet gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD

Binnen de politieke partij Forum voor Democratie is er een intern onderzoek gedaan naar de anti-semitische en homofobische uitspraken van de Jeugd van de partij. Het satirische programma Klikbeet heeft een hilarische voorstelling gedaan van hoe deze gesprekken gegaan moeten zijn. Alle bewijzen worden gewist en verdraaid, waardoor het onderzoek duidt op onjuiste informatie.

Bekijk de video van Klikbeet hieronder.

<em>Klikbeet</em> gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD Binnen de politieke partij Forum voor Democratie is er een intern onderzoek gedaan naar de anti-semitische en homofobische uitspraken van de Jeugd van de partij. Het satirische programma Klikbeet heeft een hilarische voorstelling gedaan van hoe deze gesprekken gegaan moeten zijn. Alle bewijzen worden gewist en verdraaid, waardoor het onderzoek duidt op onjuiste informatie. Bekijk de video van Klikbeet hieronder. Bekijk ook Klikbeet gemist? StucTV on tour met theatervoorstelling (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Klikbeet gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet gemist? Zo ging het interne onderzoek bij de JFvD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier