Live stream Mike Tyson - Roy Jones jr.

Live stream Mike Tyson - Roy Jones jr.

Kijk op zondag 29 november vanaf 03.00 uur LIVE naar Mike Tyson - Roy Jones jr. via de livestream hierboven.

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november maakt de Amerikaanse bokslegende Mike Tyson een comeback. De wedstrijd wordt in Nederland niet uitgezonden op tv, maar is online te volgen via een livestream.

Om het gevecht te kunnen zien, moet je een account aanmaken bij de DPG. Dat kan makkelijk via www.ad.nl/miketyson.

De wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. is op zondagochtend 29 november rond 05.00 uur LIVE te zien via deze livestream. Bekijk de promo hieronder.

Live stream <em>Mike Tyson - Roy Jones jr.</em> Kijk op zondag 29 november vanaf 03.00 uur LIVE naar Mike Tyson - Roy Jones jr. via de livestream hierboven. In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november maakt de Amerikaanse bokslegende Mike Tyson een comeback. De wedstrijd wordt in Nederland niet uitgezonden op tv, maar is online te volgen via een livestream. Om het gevecht te kunnen zien, moet je een account aanmaken bij de DPG. Dat kan makkelijk via www.ad.nl/miketyson. De wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. is op zondagochtend 29 november rond 05.00 uur LIVE te zien via deze livestream. Bekijk de promo hieronder. Bekijk ook 54-jarige bokslegende Mike Tyson na 15 jaar weer in de ring (video) Bekijk deze video » Mike Tyson (54) voor comeback: ‘Het gaat niet om leeftijd maar om energie’ (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream Mike Tyson - Roy Jones jr.


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier