Advocaten op dodenlijst: "Er is wellicht al een liquidatieopdracht gegeven" (video)

Advocaten op dodenlijst: "Er is wellicht al een liquidatieopdracht gegeven" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Onno de Jong en Peter Schouten zijn als advocaten al enige tijd betrokken bij het Marengo-proces. Dat hierdoor hun veiligheid op het spel staat weten ze al langer, maar de bedreigingen namen een nieuwe wending afgelopen week. Ze staan nu op een dodenlijst, net als Peter R. de Vries. De advocaten spreken er bij Op1 over.

Advocaten op <em>dodenlijst</em>: &quot;Er is wellicht al een liquidatieopdracht gegeven&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Onno de Jong en Peter Schouten zijn als advocaten al enige tijd betrokken bij het Marengo-proces. Dat hierdoor hun veiligheid op het spel staat weten ze al langer, maar de bedreigingen namen een nieuwe wending afgelopen week. Ze staan nu op een dodenlijst, net als Peter R. de Vries. De advocaten spreken er bij Op1 over. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Advocaten op dodenlijst: "Er is wellicht al een liquidatieopdracht gegeven" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Advocaten op dodenlijst: "Er is wellicht al een liquidatieopdracht gegeven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier