Job Cohen in Buitenhof over vertrek PvdA-leider Lodewijk Asscher

Job Cohen in Buitenhof over vertrek PvdA-leider Lodewijk Asscher

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Job Cohen in <em>Buitenhof</em> over vertrek PvdA-leider Lodewijk Asscher Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 17 januari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. In Buitenhof gaat het over de val van het kabinet, en ook Lodewijk Asscher komt ter sprake. Job Cohen, voorganger van Asscher als lijstrekker van de PvdA onderschrijft dat PvdA-leden soms erg hard zijn voor hun leider. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Job Cohen in Buitenhof over vertrek PvdA-leider Lodewijk Asscher

In Buitenhof gaat het over de val van het kabinet, en ook Lodewijk Asscher komt ter sprake. Job Cohen, voorganger van Asscher als lijstrekker van de PvdA onderschrijft dat PvdA-leden soms erg hard zijn voor hun leider.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Job Cohen in Buitenhof over vertrek PvdA-leider Lodewijk Asscher of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier