Op1: Mark Rutte over het overlijden van Hans de Boer: "Een character"

Op1: Mark Rutte over het overlijden van Hans de Boer: "Een character"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Mark Rutte over het overlijden van Hans de Boer: &quot;Een <em>character</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 januari terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte reageert telefonisch in de uitzending van Op1 op het overlijden van Hans de Boer. Hij overleed dit weekend vrij plotseling aan de gevolgen van een hersenbloeding. Rutte noemt Hans de Boer een character: "Een inspirerende man met een echt ondernemershart en humor." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Mark Rutte over het overlijden van Hans de Boer: "Een character"

Mark Rutte reageert telefonisch in de uitzending van Op1 op het overlijden van Hans de Boer. Hij overleed dit weekend vrij plotseling aan de gevolgen van een hersenbloeding. Rutte noemt Hans de Boer een character: "Een inspirerende man met een echt ondernemershart en humor."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Mark Rutte over het overlijden van Hans de Boer: "Een character" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier