Op1 gemist? Wouter Kolff voor invoering avondklok: "Het is een investering"

Op1 gemist? Wouter Kolff voor invoering avondklok: "Het is een investering"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wouter Kolff</em> voor invoering avondklok: &quot;Het is een investering&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Morgen (20 januari) krijgen we van Mark Rutte en Hugo de Jonge te horen of de invoering van de avondklok een feit wordt. Burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff heeft een duidelijke mening wat betreft deze strenge maatregel: "Ik begrijp de zorgen die eraan kleven, maar we moeten met elkaar dit virus tijdig in een hoekje krijgen. Het is een soort investering die we doen." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wouter Kolff voor invoering avondklok: "Het is een investering"

Morgen (20 januari) krijgen we van Mark Rutte en Hugo de Jonge te horen of de invoering van de avondklok een feit wordt. Burgemeester van Dordrecht Wouter Kolff heeft een duidelijke mening wat betreft deze strenge maatregel: "Ik begrijp de zorgen die eraan kleven, maar we moeten met elkaar dit virus tijdig in een hoekje krijgen. Het is een soort investering die we doen."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wouter Kolff voor invoering avondklok: "Het is een investering" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier