Zien: afscheidsvideo Donald Trump

Zien: afscheidsvideo Donald Trump

Donald Trump heeft dinsdagavond, met nog maar een paar uur te gaan als president van Amerika, een afscheidsvideo op Youtube geplaats. Daarin ging hij onder andere in op de aanval op het Capitool en zijn inzet voor alle Amerikanen. Ook laat hij weten dat de beweging die hij gestart is, pas net begonnen is. Bekijk de hele speech hieronder, in de video van Abc News.

Zien: afscheidsvideo <em>Donald Trump</em> Donald Trump heeft dinsdagavond, met nog maar een paar uur te gaan als president van Amerika, een afscheidsvideo op Youtube geplaats. Daarin ging hij onder andere in op de aanval op het Capitool en zijn inzet voor alle Amerikanen. Ook laat hij weten dat de beweging die hij gestart is, pas net begonnen is. Bekijk de hele speech hieronder, in de video van Abc News. De inauguratie van Joe Biden is op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE te zien op NPO 1 en op een livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de inauguratie van Joe Biden terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1: zo zien de laatste uren van Donald Trump als president van Amerika eruit Bekijk deze video » Erik Mouthaan vertelt in Jinek over inauguratie Joe Biden, maar gaat Twitter-Trump missen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: afscheidsvideo Donald Trump

De inauguratie van Joe Biden is op woensdag 20 januari vanaf 16.50 uur LIVE te zien op NPO 1 en op een livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de inauguratie van Joe Biden terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: afscheidsvideo Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier