Jort Kelder pakt Pieter Elbers aan in Op1: "U bent best betaalde ambtenaar"

Jort Kelder pakt Pieter Elbers aan in Op1: "U bent best betaalde ambtenaar"

KLM-directeur Pieter Elbers zat donderdag aan tafel bij Op1 om te vertellen hoe het nu gaat met zijn bedrijf en hoe het verder moet in 2021. De KLM heeft zo'n 900 miljoen euro aan NOW-regeling ontvangen, en dat vormt aanleiding voor Jort Kelder om hem eens flink aan te pakken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jort Kelder</em> pakt Pieter Elbers aan in <em>Op1</em>: &quot;U bent best betaalde ambtenaar&quot; KLM-directeur Pieter Elbers zat donderdag aan tafel bij Op1 om te vertellen hoe het nu gaat met zijn bedrijf en hoe het verder moet in 2021. De KLM heeft zo'n 900 miljoen euro aan NOW-regeling ontvangen, en dat vormt aanleiding voor Jort Kelder om hem eens flink aan te pakken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 januari terugkijken bij Gids.tv. AmbtenaarWe weten allemaal al jaren dat Kelder niet op zijn mondje gevallen is en weinig ontzag heeft voor de allerhoogste bestuurders, politici en diplomaten. Dat zagen we onlangs nog in een gesprek met Pete Hoekstra. Dit keer sneert hij naar Elbers: "U bent eigenlijk de best betaalde ambtenaar." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jort Kelder pakt Pieter Elbers aan in Op1: "U bent best betaalde ambtenaar"

Ambtenaar
We weten allemaal al jaren dat Kelder niet op zijn mondje gevallen is en weinig ontzag heeft voor de allerhoogste bestuurders, politici en diplomaten. Dat zagen we onlangs nog in een gesprek met Pete Hoekstra. Dit keer sneert hij naar Elbers: "U bent eigenlijk de best betaalde ambtenaar."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jort Kelder pakt Pieter Elbers aan in Op1: "U bent best betaalde ambtenaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier