The Voice gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met Hallelujah

The Voice gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met Hallelujah

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 22 januari terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzondere laatste auditie vanavond bij The Voice of Holland. Dani van Veldhoven zingt Hallelujah van Leonard Cohen, en hij heeft er een speciale versie van gemaakt.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice</em> gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met <em>Hallelujah</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 22 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 22 januari terugkijken bij Gids.tv. Een bijzondere laatste auditie vanavond bij The Voice of Holland. Dani van Veldhoven zingt Hallelujah van Leonard Cohen, en hij heeft er een speciale versie van gemaakt. Lees verder onder de video. ArabischDani zong een deel van de tekst in het Arabisch. De coaches zijn unaniem: dit is heel erg bijzonder. "Jij bent helemaal af," zij Waylon. Anouk was zeer te spreken over de open houding van Dani. Hij koos uiteindelijk voor Anouk. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met Hallelujah

Arabisch
Dani zong een deel van de tekst in het Arabisch. De coaches zijn unaniem: dit is heel erg bijzonder. "Jij bent helemaal af," zij Waylon. Anouk was zeer te spreken over de open houding van Dani. Hij koos uiteindelijk voor Anouk.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice gemist? Coaches omver geblazen door Dani van Veldhoven met Hallelujah of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier