Nieuwsuur: zo veel berichten over het coronavaccin, wat klopt en wat niet?

Nieuwsuur: zo veel berichten over het coronavaccin, wat klopt en wat niet?

Er is zo ontzettend veel informatie te vinden over het coronavaccin, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er worden allerlei berichten de wereld in geslingerd over bijwerkingen en gevaren van het middel tegen het coronavirus, terwijl de overheid graag wil dat iedereen zich laat vaccineren. Verslaggever Rudy Bouma onderzoekt bij Nieuwsuur hoe onlinenieuws zich ontwikkelt en wetenschapsjournalist Jop de Vrieze volgt de vaccinatiewereld op de voet. Zij kijken welke informatie betrouwbaar is en welke niet.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: zo veel berichten over het coronavaccin, wat klopt en wat niet? Er is zo ontzettend veel informatie te vinden over het coronavaccin, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er worden allerlei berichten de wereld in geslingerd over bijwerkingen en gevaren van het middel tegen het coronavirus, terwijl de overheid graag wil dat iedereen zich laat vaccineren. Verslaggever Rudy Bouma onderzoekt bij Nieuwsuur hoe onlinenieuws zich ontwikkelt en wetenschapsjournalist Jop de Vrieze volgt de vaccinatiewereld op de voet. Zij kijken welke informatie betrouwbaar is en welke niet. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Zien: het coronavaccin bestaat uit deze ingrediënten Bekijk deze video » Zien: Arnold Schwarzenegger krijgt coronavaccin: ''I'll be back'' Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: zo veel berichten over het coronavaccin, wat klopt en wat niet?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: zo veel berichten over het coronavaccin, wat klopt en wat niet? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier