URK!: Tips van de URK!-dames om thuis je man te verleiden

URK!: Tips van de URK!-dames om thuis je man te verleiden

Opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachten worden tijdens hun dagelijkse bezigheden gevolgd in de SBS6-serie URK! In het fragment hieronder vertellen de URK!-dames hoe je je man kunt verleiden. Er mooi uit blijven zien, ook thuis, is een belangrijke tip.

Bekijk het URK!-fragment hieronder.

<em>URK!</em>: Tips van de <em>URK!-dames</em> om thuis je man te verleiden Opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachten worden tijdens hun dagelijkse bezigheden gevolgd in de SBS6-serie URK! In het fragment hieronder vertellen de URK!-dames hoe je je man kunt verleiden. Er mooi uit blijven zien, ook thuis, is een belangrijke tip. Bekijk het URK!-fragment hieronder. URK! is elke maandag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Onrust op Urk na avondklok (video) Bekijk deze video » URK!: Mathilde en Gerda laten borsten vergroten Bekijk deze video »

URK! is elke maandag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van URK! terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op URK!: Tips van de URK!-dames om thuis je man te verleiden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier