Peter R. de Vries: "Stanley Hillis speelt dubbelspel" (video)

Peter R. de Vries: "Stanley Hillis speelt dubbelspel" (video)

Criminelen gaan niet vaak zelf met pensioen, ze zitten of jarenlang vast of worden geliquideerd. Zo kwam ook onderwereld-kopstuk Stanley Hillis, vandaag 10 jaar geleden, aan zijn einde. De 64-jarige 'Kouwe Ouwe' werd in zijn auto doodgeschoten. Het was een snelle en mysterieuze liquidatie die tot op de dag van vandaag nog altijd niet is opgelost. Peter R. de Vries geeft tekst en uitleg bij RTL Boulevard.

<em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Stanley Hillis speelt dubbelspel&quot; (video) Criminelen gaan niet vaak zelf met pensioen, ze zitten of jarenlang vast of worden geliquideerd. Zo kwam ook onderwereld-kopstuk Stanley Hillis, vandaag 10 jaar geleden, aan zijn einde. De 64-jarige 'Kouwe Ouwe' werd in zijn auto doodgeschoten. Het was een snelle en mysterieuze liquidatie die tot op de dag van vandaag nog altijd niet is opgelost. Peter R. de Vries geeft tekst en uitleg bij RTL Boulevard. Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: John van den Heuvel over band tussen Willem II en motorclubs Bekijk deze video » Video: Ab zat ruim vier jaar onterecht vast voor conflict in onderwereld Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries: "Stanley Hillis speelt dubbelspel" (video)

Bekijk het volledige fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries: "Stanley Hillis speelt dubbelspel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier