Video: Klaas Dijkhoff over vaderschap en ambities: "Ik probeer een goede vader te zijn"

Video: Klaas Dijkhoff over vaderschap en ambities: "Ik probeer een goede vader te zijn"

In de nieuwe LINDA.original Als banken konden praten nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek.

Vaderschap_
In de vijfde aflevering staat de bank van Renate op een bijzondere locatie, namelijk in Safaripark Beekse Bergen, waar politicus Klaas Dijkhoff vaak te vinden is met zijn gezin. Een van Klaas zijn ambities is, een goede vader zijn.

Bekijk de LINDA aflevering met Klaas Dijkhoff hieronder.

Video: <em>Klaas Dijkhoff</em> over vaderschap en ambities: &quot;Ik probeer een goede vader te zijn&quot; In de nieuwe LINDA.original Als banken konden praten nodigt presentatrice Renate Gerschtanowitz diverse gasten uit. Op een voor hem of haar bijzondere locatie voeren ze een openhartig gesprek. Vaderschap_In de vijfde aflevering staat de bank van Renate op een bijzondere locatie, namelijk in Safaripark Beekse Bergen, waar politicus Klaas Dijkhoff vaak te vinden is met zijn gezin. Een van Klaas zijn ambities is, een goede vader zijn. Bekijk de LINDA aflevering met Klaas Dijkhoff hieronder. Bekijk ook Als Banken Konden Praten met Tina de Bruin: "Opgevoed door m'n opa en oma" Bekijk deze video » Als Banken Konden Praten: Tim den Besten over zijn coming-out Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Klaas Dijkhoff over vaderschap en ambities: "Ik probeer een goede vader te zijn"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Klaas Dijkhoff over vaderschap en ambities: "Ik probeer een goede vader te zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV