Propaganda: welke desinformatie verspreidt de anti-abortusbeweging?

Propaganda: welke desinformatie verspreidt de anti-abortusbeweging?

Online is er heel veel informatie te vinden voor mensen die meer willen weten over een abortus. Maar lang niet alle informatie omtrent dit onderwerp die op het wereldwijde web te vinden is, is ook feitelijk juist. In Propaganda wordt onderzoek gedaan naar desinformatie die door de anti-abortusbeweging wordt verspreid.

Bekijk de video van Propaganda hieronder.

Propaganda is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Propaganda terugkijken bij Gids.tv.

<em>Propaganda</em>: welke desinformatie verspreidt de anti-abortusbeweging? Online is er heel veel informatie te vinden voor mensen die meer willen weten over een abortus. Maar lang niet alle informatie omtrent dit onderwerp die op het wereldwijde web te vinden is, is ook feitelijk juist. In Propaganda wordt onderzoek gedaan naar desinformatie die door de anti-abortusbeweging wordt verspreid. Bekijk de video van Propaganda hieronder. Propaganda is elke donderdag rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Propaganda terugkijken bij Gids.tv. Propaganda: wordt Britney Spears gevangengehouden door haar vader? Bekijk deze video » Propaganda: waarom zijn er zo veel complottheorieën rond George Soros? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Propaganda: welke desinformatie verspreidt de anti-abortusbeweging? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier