Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant"

Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant"

Vandaag is het coronavirus één jaar in Nederland. Wat vinden kinderen daar nou van en zijn ze daardoor minder vrolijk? Een van de ondervraagde kinderen: "Irritant, vervelend." Toch zijn een aantal kinderen toch nog positief: "Ik denk dat de mensheid het nu wel onder controle gaat krijgen met vaccinaties."

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Kinderen in het <em>Jeugdjournaal</em> over een jaar lang <em>corona</em>: &quot;Irritant&quot; Vandaag is het coronavirus één jaar in Nederland. Wat vinden kinderen daar nou van en zijn ze daardoor minder vrolijk? Een van de ondervraagde kinderen: "Irritant, vervelend." Toch zijn een aantal kinderen toch nog positief: "Ik denk dat de mensheid het nu wel onder controle gaat krijgen met vaccinaties." Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Een jaar coronacrisis: bekijk een terugblik op dit bizarre jaar Bekijk deze video » Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen Bekijk deze video »
TV :
Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier