De Alleskunner: wie kan op de schommel een vaas breken?

De Alleskunner: wie kan op de schommel een vaas breken?

In De Alleskunner krijgen de deelnemers weer een bijzondere opdracht om uit te voeren. Zij nemen plaats op een hoge schommel en moeten zo veel vaart zien te maken tot ze met hun voeten een vaas kunnen breken.

Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: wie kan op de schommel een vaas breken? In De Alleskunner krijgen de deelnemers weer een bijzondere opdracht om uit te voeren. Zij nemen plaats op een hoge schommel en moeten zo veel vaart zien te maken tot ze met hun voeten een vaas kunnen breken. Bekijk beelden van De Alleskunner in de video hieronder. De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: wie kan zo veel mogelijk spullen in een koffer stoppen? Bekijk deze video » De Alleskunner: kandidaten maken trouwjurk van toiletpapier Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Alleskunner: wie kan op de schommel een vaas breken? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier