Suzanne Schulting in De Vooravond: "Wereldtitel pakken voor Lara van Ruijven"

Suzanne Schulting in De Vooravond: "Wereldtitel pakken voor Lara van Ruijven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Suzanne Schulting in <em>De Vooravond</em>: &quot;Wereldtitel pakken voor Lara van Ruijven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 8 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 8 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Suzanne Schulting is wereldkampioen allround op het WK-shorttrack. Ze had één doel voor ogen, namelijk de wereldtitel in het team houden. Twee jaar geleden is Lara van Ruijven wereldkampioen geworden op de 500 meter. Afgelopen zomer is zij overleden en Schulting wilde deze titel graag voor haar pakken. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Suzanne Schulting in De Vooravond: "Wereldtitel pakken voor Lara van Ruijven"

Suzanne Schulting is wereldkampioen allround op het WK-shorttrack. Ze had één doel voor ogen, namelijk de wereldtitel in het team houden. Twee jaar geleden is Lara van Ruijven wereldkampioen geworden op de 500 meter. Afgelopen zomer is zij overleden en Schulting wilde deze titel graag voor haar pakken.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Suzanne Schulting in De Vooravond: "Wereldtitel pakken voor Lara van Ruijven" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier