Wie Van De 3 gemist? ‘Mijn verloofde is ook treinmachinist, we zijn een treinstel’

Wie Van De 3 gemist? ‘Mijn verloofde is ook treinmachinist, we zijn een treinstel’

In Wie Van De 3 deelt een van de kandidaten haar bijzondere plannen. Met het geld wat ze eventueel in de spelshow zou winnen, gaat haar verloofde een trouwpak kopen. “Mijn verloofde is ook treinmachinist. We zijn een treinstel.”

Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder.

Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wie Van De 3</em> gemist? ‘Mijn verloofde is ook treinmachinist, we zijn een treinstel’ In Wie Van De 3 deelt een van de kandidaten haar bijzondere plannen. Met het geld wat ze eventueel in de spelshow zou winnen, gaat haar verloofde een trouwpak kopen. “Mijn verloofde is ook treinmachinist. We zijn een treinstel.” Bekijk het fragment van Wie Van De 3 in de video hieronder. Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Wie Van De 3 gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Wendy van Dijk & Britt Dekker ruziën om Wie van de 3-outfit: "Kutzooi" Bekijk deze video » Bekijk ruzie in Wie van de 3: "Je bent niks meer dan ons!" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie Van De 3 gemist? ‘Mijn verloofde is ook treinmachinist, we zijn een treinstel’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier