Opsporing Verzocht gemist? Ouders van baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos

Opsporing Verzocht gemist? Ouders van baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Ouders van baby <em>Sem</em> uit <em>Doetinchem</em> al 15 jaar spoorloos Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 30 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 30 maart terugkijken. Triest verhaalPasgeboren baby Sem werd in 2006 met geweld om het leven gebracht. De ouders van de baby zijn al 15 jaar spoorloos en de politie zet alles op alles om deze zaak op te lossen. Kinderen vinden de baby en zien al snel dat het geen pop is waar ze mee te maken hebben. De teamleider van het onderzoek reageert: "Er lag een baby'tje in het ijs dat zag eruit als een pop." Bij talkshow Beau is er maandag gesproken over de dood van Sem. Xander de Buisonjé schrijft 'Er Is Nog Hoop' voor de kleine man. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Ouders van baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos

Triest verhaal
Pasgeboren baby Sem werd in 2006 met geweld om het leven gebracht. De ouders van de baby zijn al 15 jaar spoorloos en de politie zet alles op alles om deze zaak op te lossen. Kinderen vinden de baby en zien al snel dat het geen pop is waar ze mee te maken hebben. De teamleider van het onderzoek reageert: "Er lag een baby'tje in het ijs dat zag eruit als een pop." Bij talkshow Beau is er maandag gesproken over de dood van Sem. Xander de Buisonjé schrijft 'Er Is Nog Hoop' voor de kleine man.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Ouders van baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier