Video: moeder Frank Lammers noemde haar zoon 'een beetje vreemd'

Video: moeder Frank Lammers noemde haar zoon 'een beetje vreemd'

In de serie 'Als Banken Konden Praten' is Frank Lammers te gast bij Renate Gerschtanowitz. Ze zitten op een bijzondere locatie voor Frank waar ze een openhartig gesprek starten. Tijdens het gesprek komt Frank zijn moeder naar boven, ze is inmiddels overleden, maar één gezegde van haar moet hij even kwijt: "Toen mijn moeder zwanger was, heeft ze tegen mijn zus gezegd: Ja toen ik zwanger was van onze Frank ben ik gevallen, misschien dat hij daarom wel een beetje vreemd is."

Bekijk de video van LINDA hieronder.

Video: moeder <em>Frank Lammers</em> noemde haar zoon 'een beetje vreemd' In de serie 'Als Banken Konden Praten' is Frank Lammers te gast bij Renate Gerschtanowitz. Ze zitten op een bijzondere locatie voor Frank waar ze een openhartig gesprek starten. Tijdens het gesprek komt Frank zijn moeder naar boven, ze is inmiddels overleden, maar één gezegde van haar moet hij even kwijt: "Toen mijn moeder zwanger was, heeft ze tegen mijn zus gezegd: Ja toen ik zwanger was van onze Frank ben ik gevallen, misschien dat hij daarom wel een beetje vreemd is." Bekijk de video van LINDA hieronder. Bekijk ook Kijken: Eerste bijzondere trailer van Ferry, prequel Undercover binnenkort op Netflix Bekijk deze video » Hilarische beelden: Frank Lammers en dochter Isa doen ‘Makeup challenge’ Bekijk deze video » Humberto: The Streamers blikken terug op Carre-concert Bekijk deze video »
Amusement :
Video: moeder Frank Lammers noemde haar zoon 'een beetje vreemd'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: moeder Frank Lammers noemde haar zoon 'een beetje vreemd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier