Video: Hadewych Bakkers heeft drie kinderen van één donorvader

Video: Hadewych Bakkers heeft drie kinderen van één donorvader

Hadewych Bakkers heeft drie kinderen met behulp van een donorvader. Dit is bij alle drie de kinderen dezelfde man. Na haar eerst geboren zoontje Matthis, krijgt Hadewych een tweeling. Het is in Nederland vrij lastig om als alleenstaande vrouw kinderen te krijgen vindt de moeder van drie. Er is een lange wachtlijst om überhaupt in aanmerking te komen.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: <em>Hadewych Bakkers</em> heeft drie kinderen van één <em>donorvader</em> Hadewych Bakkers heeft drie kinderen met behulp van een donorvader. Dit is bij alle drie de kinderen dezelfde man. Na haar eerst geboren zoontje Matthis, krijgt Hadewych een tweeling. Het is in Nederland vrij lastig om als alleenstaande vrouw kinderen te krijgen vindt de moeder van drie. Er is een lange wachtlijst om überhaupt in aanmerking te komen. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Pauw gemist? Willy Egbers is donorvader en wilde zijn kinderen ontmoeten Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Hadewych Bakkers heeft drie kinderen van één donorvader


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hadewych Bakkers heeft drie kinderen van één donorvader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier