The Voice Kids: Queen Zhanel performt Respect met bak aan energie en attitude

The Voice Kids: Queen Zhanel performt Respect met bak aan energie en attitude

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv.

Queen Zhanel heeft naast haar passende artiestennaam ook een bak met energie en een dijk van een stem. De 9-jarige zangeres zingt 'Respect' van Aretha Franklin tijdens The Blind Auditions.

<em>The Voice Kids</em>: Queen Zhanel performt <em>Respect</em> met bak aan energie en attitude Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Kids van vrijdag 16 april. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Kids van 16 april terugkijken bij Gids.tv. Queen Zhanel heeft naast haar passende artiestennaam ook een bak met energie en een dijk van een stem. De 9-jarige zangeres zingt 'Respect' van Aretha Franklin tijdens The Blind Auditions. EnergieDe zelfverzekerde Queen Zhanel heeft de coaches verrast met haar bak aan energie en attitude. Daarom laten de coaches weten dat het soms ietsje minder mag, dan is het perfect. "Je bent een echte entertainer", aldus Ilse. Ali B herinnert ons eraan dat de zangeres pas 9 jaar oud is: "Ik wil jou Queen B noemen." Uiteindelijk kiest ze voor Ilse. The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice Kids: Queen Zhanel performt Respect met bak aan energie en attitude

Energie
De zelfverzekerde Queen Zhanel heeft de coaches verrast met haar bak aan energie en attitude. Daarom laten de coaches weten dat het soms ietsje minder mag, dan is het perfect. "Je bent een echte entertainer", aldus Ilse. Ali B herinnert ons eraan dat de zangeres pas 9 jaar oud is: "Ik wil jou Queen B noemen." Uiteindelijk kiest ze voor Ilse.

The Voice Kids gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice Kids: Queen Zhanel performt Respect met bak aan energie en attitude of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier