Video: Mark Rutte over wel of niet doorgaan versoepelingen

Video: Mark Rutte over wel of niet doorgaan versoepelingen

Er lijkt zo langzamerhand wat onduidelijkheid te ontstaan over de persconferentie van komende maandag, of die door zal gaan en of er überhaupt wel ruimte is voor verdere versoepelingen, aangezien de cijfers daar geen directe aanleiding toe lijken te geven. Mark Rutte werd er vrijdagochtend naar gevraagd en reageert: "We gaan allemaal goed naar de cijfers kijken maar ik ga er maar even niks over zeggen want als ik een datum noem dan blijft die datum hangen dus ik heb ook daarvan geleerd iets voorzichtiger te zijn."

'Ja Rutte, je hebt ook best dingen gezegd'
De demissionair premier wil er eigenlijk gewoon niets meer over zeggen en daarmee vooruitlopen op de zaken: "Ik heb daar de afgelopen weken geprobeerd steeds dingen over te zeggen op een toon van, nou heb ik niets gezegd. En toen las ik terug dat ik van alles gezegd had en toen dacht ik: ja Rutte, je hebt ook best dingen gezegd." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>Mark Rutte</em> over wel of niet doorgaan versoepelingen Er lijkt zo langzamerhand wat onduidelijkheid te ontstaan over de persconferentie van komende maandag, of die door zal gaan en of er überhaupt wel ruimte is voor verdere versoepelingen, aangezien de cijfers daar geen directe aanleiding toe lijken te geven. Mark Rutte werd er vrijdagochtend naar gevraagd en reageert: "We gaan allemaal goed naar de cijfers kijken maar ik ga er maar even niks over zeggen want als ik een datum noem dan blijft die datum hangen dus ik heb ook daarvan geleerd iets voorzichtiger te zijn." 'Ja Rutte, je hebt ook best dingen gezegd'De demissionair premier wil er eigenlijk gewoon niets meer over zeggen en daarmee vooruitlopen op de zaken: "Ik heb daar de afgelopen weken geprobeerd steeds dingen over te zeggen op een toon van, nou heb ik niets gezegd. En toen las ik terug dat ik van alles gezegd had en toen dacht ik: ja Rutte, je hebt ook best dingen gezegd." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: persconferentie Rutte van maandag, over versoepelingen, op losse schroeven? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mark Rutte over wel of niet doorgaan versoepelingen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte over wel of niet doorgaan versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier