De Vooravond gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen

De Vooravond gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 3 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de podcast ‘Kind Kan De Was Doen’ lost Maxim Hartman volwassen problemen op met hulp van kinderen. Hij vindt het prachtig hoe kinderen heel eerlijk zijn en heel anders denken dan volwassenen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen

In de podcast ‘Kind Kan De Was Doen’ lost Maxim Hartman volwassen problemen op met hulp van kinderen. Hij vindt het prachtig hoe kinderen heel eerlijk zijn en heel anders denken dan volwassenen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Maxim Hartman stelt volwassen vragen aan kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier