Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video)

Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video)

Nu het bezoek van Elon Musk, alias The DogeFather, bij Saturday Night Live aanstaande is, houden de Dogecoin-bezitters hun hart vast. Stijgt de koers, die nu op 0,51 euro staat, nog harder of bestaat er ook een risico dat Doge in elkaar stort? Musk drukte donderdagavond alle cryptofans echter op het hart niet al hun spaargeld in coins en tokens te steken: "Dat is niet verstandig."

Kan Dogecoin dé echte valuta worden?
Hij geeft echter ook wederom aan dat crypto zomaar het betaalmiddel van de toekomst zou kunnen zijn: "Maar dan is de vraag, welke zal het zijn? Misschien zijn het er wel meerdere", aldus de CEO van Tesla. "Maar het zou toch mooi zijn als Dogecoin, dat als grap begon, uiteindelijk de echte valuta wordt." Bekijk de video van TMZ hieronder.

Elon Musk over <em>Dogecoin</em>: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video) Nu het bezoek van Elon Musk, alias The DogeFather, bij Saturday Night Live aanstaande is, houden de Dogecoin-bezitters hun hart vast. Stijgt de koers, die nu op 0,51 euro staat, nog harder of bestaat er ook een risico dat Doge in elkaar stort? Musk drukte donderdagavond alle cryptofans echter op het hart niet al hun spaargeld in coins en tokens te steken: "Dat is niet verstandig." Kan Dogecoin dé echte valuta worden?Hij geeft echter ook wederom aan dat crypto zomaar het betaalmiddel van de toekomst zou kunnen zijn: "Maar dan is de vraag, welke zal het zijn? Misschien zijn het er wel meerdere", aldus de CEO van Tesla. "Maar het zou toch mooi zijn als Dogecoin, dat als grap begon, uiteindelijk de echte valuta wordt." Bekijk de video van TMZ hieronder. Bekijk ook Video: had ik de Bitcoin maar gekocht... (NOS op 3) Bekijk deze video » Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? Bekijk deze video »
Nieuws :
Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV