Opsporing Verzocht: avondwinkels slachtoffer van geweld en vuurwapen Amsterdam

Opsporing Verzocht: avondwinkels slachtoffer van geweld en vuurwapen Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: avondwinkels slachtoffer van geweld en vuurwapen <em>Amsterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 11 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 11 mei terugkijken. In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september 2020 wordt een 53-jarige man opgeschrikt wanneer er zes mannen voor zijn winkel staan in Amsterdam. De mannen proberen explosieven neer te leggen. Dit alles gaat niet volgens plan en de zes mannen krijgen het heet onder de voeten en vertrekken. Dat laat de eigenaar echter niet gebeuren en rent de winkel uit. Hierdoor wordt hij in zijn arm geraakt met een kogel van een van de vuurwapens van de mannen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: avondwinkels slachtoffer van geweld en vuurwapen Amsterdam

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september 2020 wordt een 53-jarige man opgeschrikt wanneer er zes mannen voor zijn winkel staan in Amsterdam. De mannen proberen explosieven neer te leggen. Dit alles gaat niet volgens plan en de zes mannen krijgen het heet onder de voeten en vertrekken. Dat laat de eigenaar echter niet gebeuren en rent de winkel uit. Hierdoor wordt hij in zijn arm geraakt met een kogel van een van de vuurwapens van de mannen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: avondwinkels slachtoffer van geweld en vuurwapen Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier