De Vooravond gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder

De Vooravond gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Onze Koningin Máxima wordt morgen vijftig en dat betekent reden voor een feestje. Journalist Rick Nieman vertelt hoe zijn interview met haar een tijd geleden ging. Ze was wat laat maar reageerde zeer charmant: "Ik ben een beetje laat, ik was luizenmoeder!" Nieman kon hier toch wel erg om lachen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder

Onze Koningin Máxima wordt morgen vijftig en dat betekent reden voor een feestje. Journalist Rick Nieman vertelt hoe zijn interview met haar een tijd geleden ging. Ze was wat laat maar reageerde zeer charmant: "Ik ben een beetje laat, ik was luizenmoeder!" Nieman kon hier toch wel erg om lachen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Rick Nieman over Máxima als luizenmoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier