Leuk: Miljuschka Witzenhausen zingt Kliekjesdag bij Kinderen voor Kinderen

Leuk: Miljuschka Witzenhausen zingt Kliekjesdag bij Kinderen voor Kinderen

Voor het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen werd Miljuschka Witzenhausen gevolgd tijdens haar zanglessen en dansoefeningen voor het nummer Kliekjesdag. Wil je horen hoe het uiteindelijke liedje klinkt? Bekijk een fragment van de videoclip hieronder.

Lees verder onder de video.

Leuk: <em>Miljuschka Witzenhausen</em> zingt <em>Kliekjesdag</em> bij <em>Kinderen voor Kinderen</em> Voor het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen werd Miljuschka Witzenhausen gevolgd tijdens haar zanglessen en dansoefeningen voor het nummer Kliekjesdag. Wil je horen hoe het uiteindelijke liedje klinkt? Bekijk een fragment van de videoclip hieronder. Lees verder onder de video. "Bucketlist""Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen: ik heb bij @kinderenvoorkinderen gezongen! Koorkinderen Olivier en Pari doken samen met mij de keuken in om van kliekjes een heerlijk gerecht te maken. En ja, ik werd zelfs overtuigd om mee te zingen en dansen op het nummer Kliekjesdag…", schrijft de kok bij de bovenstaande video waarin ze met de kinderen aan tafel zingt. Vanavond is ze te zien in Snackmasters bij RTL. Snackmasters is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Snackmasters terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dochter Miljuschka Witzenhausen maakt kookboek voor kinderen Bekijk deze video » RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé dagen chefs uit in Snackmasters Bekijk deze video »

"Bucketlist"
"Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen: ik heb bij @kinderenvoorkinderen gezongen! Koorkinderen Olivier en Pari doken samen met mij de keuken in om van kliekjes een heerlijk gerecht te maken. En ja, ik werd zelfs overtuigd om mee te zingen en dansen op het nummer Kliekjesdag…", schrijft de kok bij de bovenstaande video waarin ze met de kinderen aan tafel zingt. Vanavond is ze te zien in Snackmasters bij RTL.

Snackmasters is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Snackmasters terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leuk: Miljuschka Witzenhausen zingt Kliekjesdag bij Kinderen voor Kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier