Israël in halve finale Songfestival 2021: Eden Alene met Set Me Free

Israël in halve finale Songfestival 2021: Eden Alene met Set Me Free

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Eden Alene vertegenwoordigt Israël tijdens de eerste halve finale van het Songfestival met het nummer 'Set Me Free'.

Israël in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Eden Alene met <em>Set Me Free</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Eden Alene vertegenwoordigt Israël tijdens de eerste halve finale van het Songfestival met het nummer 'Set Me Free'. Hoge tonenEden eindigt het nummer met een onwijs hoge toon en maakt daarnaast vooral indruk met haar bijzondere kapsel en uitgesproken make-up. Bekijk het optreden van Israël hieronder. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Israël in halve finale Songfestival 2021: Eden Alene met Set Me Free

Hoge tonen
Eden eindigt het nummer met een onwijs hoge toon en maakt daarnaast vooral indruk met haar bijzondere kapsel en uitgesproken make-up.

Bekijk het optreden van Israël hieronder.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Israël in halve finale Songfestival 2021: Eden Alene met Set Me Free of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier