Op1: Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi hebben bijzondere vriendschap

Op1: Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi hebben bijzondere vriendschap

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Joodse <em>Natascha van Weezel</em> en Palestijnse <em>Yazan Hasibi</em> hebben bijzondere vriendschap Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi gingen in 2014 met elkaar in gesprek, in eerste instantie verwachtte Yazan daar weinig van, maar ze heeft hem verrast: "Iedereen heeft meningsverschillen en niemand wilt de ander gelijk geven." Toch was dat tijdens de ontmoeting met Natascha anders, zij zocht geen confrontatie. Tussen hen is nu een bijzondere vriendschap ontstaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi hebben bijzondere vriendschap

Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi gingen in 2014 met elkaar in gesprek, in eerste instantie verwachtte Yazan daar weinig van, maar ze heeft hem verrast: "Iedereen heeft meningsverschillen en niemand wilt de ander gelijk geven." Toch was dat tijdens de ontmoeting met Natascha anders, zij zocht geen confrontatie. Tussen hen is nu een bijzondere vriendschap ontstaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Joodse Natascha van Weezel en Palestijnse Yazan Hasibi hebben bijzondere vriendschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier