Docu Moordtieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Moordtieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Moordtieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk eerste beelden Moordtieten: Dionne Slagter in tranen door heftig nieuws Bekijk deze video » In de documentaire Moordtieten onderzoekt YouTuber Dionne Slagter de gevaren van siliconen borstimplantaten. Vrouwelijke vormenDionne is nu 30 en besloot acht jaar geleden haar borsten te laten vergroten, omdat ze na jaren van pesterijen en een periode van anorexia dolgraag vrouwelijke vormen wilde. Maar wat heeft ze eigenlijk in haar lijf zitten? Tikkende tijdbommenWaar ze eerst sceptisch was, krijgt Dionne nu een uitslag waar ze van schrikt: een haartest toont aan dat haar implantaten lekken. Heeft ook zij 'tikkende tijdbommen' in haar lijf? Moet zij afscheid nemen van haar borstimplantaten, of is er een alternatief? DoodziekIn 'Moordtieten' gaat Dionne op zoek naar de gevaren van haar borstimplantaten en spreekt ze vrouwen die doodziek zijn geworden, en waarschijnlijk nooit meer beter worden. Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit Bekijk deze video » Video: Schokkende nieuwe bevindingen over gevaren van borstimplantaten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaire Moordtieten onderzoekt YouTuber Dionne Slagter de gevaren van siliconen borstimplantaten.

Vrouwelijke vormen
Dionne is nu 30 en besloot acht jaar geleden haar borsten te laten vergroten, omdat ze na jaren van pesterijen en een periode van anorexia dolgraag vrouwelijke vormen wilde. Maar wat heeft ze eigenlijk in haar lijf zitten?

Tikkende tijdbommen
Waar ze eerst sceptisch was, krijgt Dionne nu een uitslag waar ze van schrikt: een haartest toont aan dat haar implantaten lekken. Heeft ook zij 'tikkende tijdbommen' in haar lijf? Moet zij afscheid nemen van haar borstimplantaten, of is er een alternatief?

Doodziek
In 'Moordtieten' gaat Dionne op zoek naar de gevaren van haar borstimplantaten en spreekt ze vrouwen die doodziek zijn geworden, en waarschijnlijk nooit meer beter worden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Moordtieten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV