Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie

Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie

Olcay Gulsen mag aanwezig zijn bij een hersenoperatie maar het idee dat je schedel wordt opengezaagd en dat je tegelijkertijd als patiënt gewoon nog kunt praten geeft haar de bibbers: "Van het idee alleen al moet ik overgeven."

'Even naar buiten....'
Toch kan ze het best goed aan, tot ze wordt gevraagd wat dichterbij te komen kijken. Dat blijkt wat te heftig: "Ik ga heel even naar buiten..." Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

Video: <em>Olcay Gulsen</em> moet bijna overgeven van hersenoperatie Olcay Gulsen mag aanwezig zijn bij een hersenoperatie maar het idee dat je schedel wordt opengezaagd en dat je tegelijkertijd als patiënt gewoon nog kunt praten geeft haar de bibbers: "Van het idee alleen al moet ik overgeven." 'Even naar buiten....'Toch kan ze het best goed aan, tot ze wordt gevraagd wat dichterbij te komen kijken. Dat blijkt wat te heftig: "Ik ga heel even naar buiten..." Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is dinsdag om 21:30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Olcay Gulsen heeft emotioneel gesprek na operatie (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Richard Groenendijk morst urine op verpleegster Bekijk deze video »
TV :
Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is dinsdag om 21:30 uur voorlopig voor het laatst te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Olcay Gulsen moet bijna overgeven van hersenoperatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier