Humberto: Frank Evenblij reageert op Vooravond-ontslag Fidan Ekiz & Renze Klamer

Humberto: Frank Evenblij reageert op Vooravond-ontslag Fidan Ekiz & Renze Klamer

Het was hét medianieuws van donderdag: Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn per direct van het programma De Vooravond gehaald. Frank Evenblij, die regelmatig aanschoof bij de twee, is geschrokken: "Ik vind het heel heftig voor Renze en Fidan. Ze waren op vakantie en volgens mij in de veronderstelling dat ze door mochten."

'Veel kritiek'
Snapt Evenblij iets van het besluit van BNNVARA? "Er worden continu andere keuzes gemaakt, ook door de NPO van...wat moeten we nou? Wat moeten we met Op1, wat doen we met die duo's? Er is ook wel veel kritiek op dit. Ik vind het voor Sophie erg goed en ik vind het ook wel goed dat ze het alleen doet."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 juni terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: Frank Evenblij reageert op <em>Vooravond-ontslag</em> Fidan Ekiz &amp; Renze Klamer Het was hét medianieuws van donderdag: Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn per direct van het programma De Vooravond gehaald. Frank Evenblij, die regelmatig aanschoof bij de twee, is geschrokken: "Ik vind het heel heftig voor Renze en Fidan. Ze waren op vakantie en volgens mij in de veronderstelling dat ze door mochten." 'Veel kritiek'Snapt Evenblij iets van het besluit van BNNVARA? "Er worden continu andere keuzes gemaakt, ook door de NPO van...wat moeten we nou? Wat moeten we met Op1, wat doen we met die duo's? Er is ook wel veel kritiek op dit. Ik vind het voor Sophie erg goed en ik vind het ook wel goed dat ze het alleen doet." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 10 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 juni terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Angela de Jong in shock door ontslag Fidan en Renze bij De Vooravond Bekijk deze video »
TV :
Humberto: Frank Evenblij reageert op Vooravond-ontslag Fidan Ekiz & Renze Klamer


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV