RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door

RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door

In 2009 kwam de eerste aflevering van Keeping Up With The Kardashians uit, inmiddels zijn ze 14 jaar en 20 seizoenen verder en is de laatste aflevering toch echt een feit. Gisteravond (10 juni) werd de laatste aflevering uitgezonden en dat betekent dat een einde van een tijdperk is aangebroken. Toch is de familie alweer in gesprek voor een nieuwe serie, maar wat dat wordt, is nog onbekend.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Keeping Up With The Kardashians is te zien op Videoland.

<em>RTL Boulevard</em>: laatste aflevering <em>The Kardashians</em> uitgezonden maar de familie gaat door In 2009 kwam de eerste aflevering van Keeping Up With The Kardashians uit, inmiddels zijn ze 14 jaar en 20 seizoenen verder en is de laatste aflevering toch echt een feit. Gisteravond (10 juni) werd de laatste aflevering uitgezonden en dat betekent dat een einde van een tijdperk is aangebroken. Toch is de familie alweer in gesprek voor een nieuwe serie, maar wat dat wordt, is nog onbekend. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Keeping Up With The Kardashians is te zien op Videoland. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: prinses Amalia ziet af van 1,6 miljoen door handgeschreven brief aan Rutte Bekijk deze video » Video: prinses Beatrix verblijft momenteel in ziekenhuis na operatie Bekijk deze video » Video: John Williams maakt nieuw programma over EK: "Ik wil die gekte horen" Bekijk deze video » Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!" Bekijk deze video » Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes Bekijk deze video » Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje Bekijk deze video » Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier