De Oranjezomer gemist? Sinan Can over uitspraak Johan Derksen: "Turkije is een kutland"

De Oranjezomer gemist? Sinan Can over uitspraak Johan Derksen: "Turkije is een kutland"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Sinan Can zit tijdens de aflevering van De Oranjezomer om meer te vertellen over Turkije in het kader van de EK-wedstrijd Turkije - Italië. Daarbij blikken we even terug naar een bijzondere uitspraak van Johan Derksen.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Sinan Can over uitspraak <em>Johan Derksen</em>: &quot;Turkije is een kutland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Sinan Can zit tijdens de aflevering van De Oranjezomer om meer te vertellen over Turkije in het kader van de EK-wedstrijd Turkije - Italië. Daarbij blikken we even terug naar een bijzondere uitspraak van Johan Derksen. KutlandHet bezoek van Sinan doet ons denken aan een uitspraak die Johan ooit heeft gedaan: "Turkije is een kutland." Gelukkig kan Sinan er wel om lachen: "Dat was natuurlijk na de nederlaag van 4-2 van Oranje, dus ik snap dat wel." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kutland
Het bezoek van Sinan doet ons denken aan een uitspraak die Johan ooit heeft gedaan: "Turkije is een kutland." Gelukkig kan Sinan er wel om lachen: "Dat was natuurlijk na de nederlaag van 4-2 van Oranje, dus ik snap dat wel."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Sinan Can over uitspraak Johan Derksen: "Turkije is een kutland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier