Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan"

Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan"

De Oranjestraat is de mooist versierde straat van Nederland. Deze ligt aan de Marktweg in Den Haag en natuurlijk moest koning Willem-Alexander een bezoekje brengen aan de straat vol Oranjefans. Toch heeft dat er nu juist voor gezorgd dat er commotie is ontstaan rondom de koning en het in acht nemen van de coronamaatregelen, ministers reageren op het bezoek.

Zien: ministers reageren op bezoek <em>Willem-Alexander</em> aan Oranjestraat: &quot;Ik schrik ervan&quot; De Oranjestraat is de mooist versierde straat van Nederland. Deze ligt aan de Marktweg in Den Haag en natuurlijk moest koning Willem-Alexander een bezoekje brengen aan de straat vol Oranjefans. Toch heeft dat er nu juist voor gezorgd dat er commotie is ontstaan rondom de koning en het in acht nemen van de coronamaatregelen, ministers reageren op het bezoek. Anderhalve meterDe koning is zelf de coronamaatregelen een beetje vergeten tijdens zijn bezoek aan Den Haag, hij neemt de anderhalve meter niet in acht en wordt handenschuddend gespot. Ministers reageren op de onhandige actie: "Ik schrik daar wel van", aldus Cora van Nieuwenhuizen. Mark Rutte wil er echter niet veel over kwijt: "Ik ben geen commentator in algemene dienst." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: ook koning Willem-Alexander keihard aangepakt door Marcel van Roosmalen Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling durft Koning Willem-Alexander niet te roepen tijdens EK in Arena Bekijk deze video » Ministers kritisch op handschuddende Koning: "Coronaregels gelden voor iedereen" (video) Bekijk deze video » Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan"

Anderhalve meter
De koning is zelf de coronamaatregelen een beetje vergeten tijdens zijn bezoek aan Den Haag, hij neemt de anderhalve meter niet in acht en wordt handenschuddend gespot. Ministers reageren op de onhandige actie: "Ik schrik daar wel van", aldus Cora van Nieuwenhuizen. Mark Rutte wil er echter niet veel over kwijt: "Ik ben geen commentator in algemene dienst."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier