Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem"

Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem"

Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem" Hagenaren Danny en Remon schrokken zich een hoedje toen koning Willem-Alexander donderdag ineens in hun straat stond. De koning was daar omdat de straat is uitgeroepen tot de Mooiste Oranjestraat van 2021. En hij hield zich overigens niet aan de anderhalve meter-regel. De Telegraaf ging een dag later langs om terug te blikken. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Rapper Josylvio hardhandig in de boeien geslagen vanwege reispapieren Bekijk deze video » Video: buurman Dumfries blij met voetballer: "Laat zien dat je met karakter ver kan komen" Bekijk deze video » Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem"

Hagenaren Danny en Remon schrokken zich een hoedje toen koning Willem-Alexander donderdag ineens in hun straat stond. De koning was daar omdat de straat is uitgeroepen tot de Mooiste Oranjestraat van 2021. En hij hield zich overigens niet aan de anderhalve meter-regel. De Telegraaf ging een dag later langs om terug te blikken.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video - Haagse Remon ontmoette de koning: "Hij zei: zeg maar Willem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier