Hugo de Jonge onthult in interview: "Ik heb never gedacht aan stoppen tijdens corona"

Hugo de Jonge onthult in interview: "Ik heb never gedacht aan stoppen tijdens corona"

Hugo de Jonge, inmiddels demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kreeg tijdens de coronacrisis bakken met kritiek over zich heen. Er leek van alles mis te gaan en De Jonge reageerde daar regelmatig nogal stuntelig op, maar nu is zijn populariteit weer stijgende. Heeft hij ooit gedacht aan stoppen tijdens de coronacrisis? "Never," is het resolute antwoord.

Bekijk het interview met Hugo de Jonge hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em> onthult in interview: &quot;Ik heb <em>never</em> gedacht aan stoppen tijdens corona&quot; Hugo de Jonge, inmiddels demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kreeg tijdens de coronacrisis bakken met kritiek over zich heen. Er leek van alles mis te gaan en De Jonge reageerde daar regelmatig nogal stuntelig op, maar nu is zijn populariteit weer stijgende. Heeft hij ooit gedacht aan stoppen tijdens de coronacrisis? "Never," is het resolute antwoord. Bekijk het interview met Hugo de Jonge hieronder. Bekijk ook Oproep van Hugo de Jonge: “Allemaal laten testen na zomervakantie” Bekijk deze video » Hugo de Jonge over Testen voor Toegang: "Slechts 1% kreeg uitslag niet" Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge onthult in interview: "Ik heb never gedacht aan stoppen tijdens corona" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier