Hart van Nederland: "Zonder Peter R. de Vries had Signi Zoekhonden niet meer bestaan"

Hart van Nederland: "Zonder Peter R. de Vries had Signi Zoekhonden niet meer bestaan"

Peter R. de Vries is al jaren ambassadeur van Signi Zoekhonden. De honden van deze stichting helpen bij het speurwerk van politie en justitie. Hart van Nederland ging op bezoek bij de stichting.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: &quot;Zonder Peter R. de Vries had <em>Signi Zoekhonden</em> niet meer bestaan&quot; Peter R. de Vries is al jaren ambassadeur van Signi Zoekhonden. De honden van deze stichting helpen bij het speurwerk van politie en justitie. Hart van Nederland ging op bezoek bij de stichting. Lees verder onder de video. Hulp bij speurenSigni Zoekhonden een non-profit stichting, die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-en grondonderzoekteam. In bovenstaande video van Hart van Nederland vertelt een van de vrijwilligers: "Zonder Peter had Signi niet meer bestaan." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Moeder Nicky Verstappen in tranen: "Hopen dat Peter R. sterk genoeg is" (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde in RTL Boulevard over mooie momenten met Peter R. de Vries Bekijk deze video » Video: Ronny wordt omsingeld door politie tijdens aanhouding aanslag Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hulp bij speuren
Signi Zoekhonden een non-profit stichting, die ten doel heeft om vermiste mensen (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-en grondonderzoekteam. In bovenstaande video van Hart van Nederland vertelt een van de vrijwilligers: "Zonder Peter had Signi niet meer bestaan."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: "Zonder Peter R. de Vries had Signi Zoekhonden niet meer bestaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV