De Oranjezomer: Valentijn Driessen wil iedere avond wel Veronica Inside

De Oranjezomer: Valentijn Driessen wil iedere avond wel Veronica Inside

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Valentijn Driessen wil iedere avond wel <em>Veronica Inside</em> Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 17 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Avond na avond is De Oranjezomer op televisie te zien, en dat vraagt nogal wat van de mannen. ''Je hele seksleven gaat eraan,'' vertelt René van der Gijp. ''Je bent er toch de hele dag mee bezig. Ik kan moeilijk naar Rotterdam varen met mijn bootje en drie flessen rosé opdrinken.'' Desondanks hoopt Valentijn Driessen dat de mannen nog even door willen gaan. ''Iedere avond Veronica Inside zou ideaal zijn.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Avond na avond is De Oranjezomer op televisie te zien, en dat vraagt nogal wat van de mannen. ''Je hele seksleven gaat eraan,'' vertelt René van der Gijp. ''Je bent er toch de hele dag mee bezig. Ik kan moeilijk naar Rotterdam varen met mijn bootje en drie flessen rosé opdrinken.'' Desondanks hoopt Valentijn Driessen dat de mannen nog even door willen gaan. ''Iedere avond Veronica Inside zou ideaal zijn.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Valentijn Driessen wil iedere avond wel Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier