Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza

Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza

Na een ruzie op het Spaanse eiland Ibiza, zou Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes mishandeld hebben. De rapper heeft die beruchte avond in mei doorgebracht in de gevangenis van Ibiza, maar wat er precies gebeurd is weet eigenlijk niemand. In de nieuwste aflevering van Jaimie haar realityserie vertelt Jaimie Vaes meer over de enorme klap die ze die avond te verwerken kreeg.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jaimie Vaes</em> onthult meer details over <em>mishandeling</em> op Ibiza Na een ruzie op het Spaanse eiland Ibiza, zou Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes mishandeld hebben. De rapper heeft die beruchte avond in mei doorgebracht in de gevangenis van Ibiza, maar wat er precies gebeurd is weet eigenlijk niemand. In de nieuwste aflevering van Jaimie haar realityserie vertelt Jaimie Vaes meer over de enorme klap die ze die avond te verwerken kreeg. Tekst gaat verder onder de video. De bewuste avondIn een nieuwe aflevering van In The Vaes Lane vertelt Jaimie dat ze nog altijd baalt van die bewuste avond in Ibiza. We weten inmiddels dat het koppel weer samen door het leven gaat, op Instagram plaatste Kleine een foto met Jaimie samen. Ook het huwelijk is nog niet van de baan. Het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is te zien op Discovery+. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza

De bewuste avond
In een nieuwe aflevering van In The Vaes Lane vertelt Jaimie dat ze nog altijd baalt van die bewuste avond in Ibiza. We weten inmiddels dat het koppel weer samen door het leven gaat, op Instagram plaatste Kleine een foto met Jaimie samen. Ook het huwelijk is nog niet van de baan. Het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane is te zien op Discovery+.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier