Pandemic: The Virus That Shook the World aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pandemic: The Virus That Shook the World aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Pandemic - The Virus That Shook the World

Pandemic: The Virus That Shook the World aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze driedelige documentaireserie volgt de uitbraak van het coronavirus in twintig verschillende landen. In Afrika, Azië, Zuid Amerika, de VS en Europa is te zien wat corona betekent voor de lokale bevolking. Drie donderdagen om 22:10 uur op NPO 2. VerschillendMensen worden overal ter wereld gevolgd in het eerste jaar van de pandemie. Gezien door de ogen van al deze mensen wordt in de eerste maanden van de pandemie duidelijk dat er verschillend op de noodsituatie wordt gereageerd, aangezien niemand weet wat er gaat gebeuren. Maar het wordt al snel duidelijk dat het nieuwe normaal steeds onrechtvaardiger voelt. GevolgenIn de volgende twee afleveringen wordt er gekeken naar de gevolgen voor de samenleving, waar ongelijkheid zichtbaar wordt, en de zoektocht naar zondebokken. Ook en rijst de vraag of het leven ooit wel weer normaal wordt. Zien: Mark Rutte kijkt in vrije tijd graag naar complottheorieën filmpjes Bekijk deze video » Maxime Meiland onthult: "Ik heb corona" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze driedelige documentaireserie volgt de uitbraak van het coronavirus in twintig verschillende landen. In Afrika, Azië, Zuid Amerika, de VS en Europa is te zien wat corona betekent voor de lokale bevolking. Drie donderdagen om 22:10 uur op NPO 2.

Verschillend
Mensen worden overal ter wereld gevolgd in het eerste jaar van de pandemie. Gezien door de ogen van al deze mensen wordt in de eerste maanden van de pandemie duidelijk dat er verschillend op de noodsituatie wordt gereageerd, aangezien niemand weet wat er gaat gebeuren. Maar het wordt al snel duidelijk dat het nieuwe normaal steeds onrechtvaardiger voelt.

Gevolgen
In de volgende twee afleveringen wordt er gekeken naar de gevolgen voor de samenleving, waar ongelijkheid zichtbaar wordt, en de zoektocht naar zondebokken. Ook en rijst de vraag of het leven ooit wel weer normaal wordt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pandemic: The Virus That Shook the World aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier