Humberto gemist? 'Nederlanders worden gek van kleurcodes'

Humberto gemist? 'Nederlanders worden gek van kleurcodes'

Nederlanders worden inmiddels horendol van de kleurcodes van verschillende Europese landen, door Geert Wilders ook wel kleurterreur genoemd. Mensen snappen het niet meer, ziet ook ANVR-directeur Frank Oostdam: "Niemand kan mij uitleggen waarom je wel ongevaccineerd en ongetest in een donkerrode Groningse binnenstad of op de Tilburgse kermis mag lopen, maar waarom zou je niet getest en gevaccineerd in een oranje Lissabon kunnen rondlopen. Dat is niet uit te leggen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> 'Nederlanders worden gek van kleurcodes' Nederlanders worden inmiddels horendol van de kleurcodes van verschillende Europese landen, door Geert Wilders ook wel kleurterreur genoemd. Mensen snappen het niet meer, ziet ook ANVR-directeur Frank Oostdam: "Niemand kan mij uitleggen waarom je wel ongevaccineerd en ongetest in een donkerrode Groningse binnenstad of op de Tilburgse kermis mag lopen, maar waarom zou je niet getest en gevaccineerd in een oranje Lissabon kunnen rondlopen. Dat is niet uit te leggen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? 'Nederlanders worden gek van kleurcodes'



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV