Zien: Johan Derksen vindt Arie Boomsma nog steeds "een geweldige lul"

Zien: Johan Derksen vindt Arie Boomsma nog steeds "een geweldige lul"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> vindt Arie Boomsma nog steeds &quot;een geweldige lul&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Ah, Johan Derksen is weer aangekomen bij één van zijn favoriete slachtoffers: Arie Boomsma. Die heeft de afgelopen tijd regelmatig in een ijsbad gezeten, en Wilfred Genee wil weten of dat ook wat voor Derksen is. "Moet ik dan ook zo'n geile kop trekken als Arie?" Even later besluit Derksen nog maar eens uit te halen: "Mag ik Arie een geweldige lul vinden?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ah, Johan Derksen is weer aangekomen bij één van zijn favoriete slachtoffers: Arie Boomsma. Die heeft de afgelopen tijd regelmatig in een ijsbad gezeten, en Wilfred Genee wil weten of dat ook wat voor Derksen is. "Moet ik dan ook zo'n geile kop trekken als Arie?" Even later besluit Derksen nog maar eens uit te halen: "Mag ik Arie een geweldige lul vinden?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johan Derksen vindt Arie Boomsma nog steeds "een geweldige lul" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier