Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden

Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden

<em>Hart van Nederland</em>: politie lost schoten bij <em>gewapende achtervolging</em> Leeuwarden De politie heeft maandagavond in Leeuwarden schoten gelost bij de aanhouding van een man. Hij had vermoedelijk een vuurwapen bij zich en zou geschoten hebben in een snackbar. De verdachte is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De melding kwam rond 20.30 uur binnen bij de politie, waarnaar de agenten de achtervolging in hebben gezet. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: huisartsen extreem druk, alleen nog beschikbaar voor spoed Bekijk deze video » Hart van Nederland: er worden steeds meer konijnen gedumpt, hoe kan dat? Bekijk deze video » Hart van Nederland: stoffelijk overschot gevonden in kofferbak in Dordrecht Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De politie heeft maandagavond in Leeuwarden schoten gelost bij de aanhouding van een man. Hij had vermoedelijk een vuurwapen bij zich en zou geschoten hebben in een snackbar. De verdachte is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De melding kwam rond 20.30 uur binnen bij de politie, waarnaar de agenten de achtervolging in hebben gezet.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV