Op1 gemist? Euvgenia Parakhina over dood Vitali Sjisjov: "Was geen zelfmoord"

Op1 gemist? Euvgenia Parakhina over dood Vitali Sjisjov: "Was geen zelfmoord"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vitali Sjisjov werd vandaag dood gevonden in Wit-Rusland, hij was een activist in het land en dat werd niet geduld door de regering. Euvgenia Parakhina geeft aan dat er nog geen bewijs is, maar geeft an dat het geen zelfmoord was: "Hij was de houvast voor alle mensen die Wit-Rusland wilden verlaten."

<em>Op1</em> gemist? Euvgenia Parakhina over dood <em>Vitali Sjisjov</em>: &quot;Was geen zelfmoord&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vitali Sjisjov werd vandaag dood gevonden in Wit-Rusland, hij was een activist in het land en dat werd niet geduld door de regering. Euvgenia Parakhina geeft aan dat er nog geen bewijs is, maar geeft an dat het geen zelfmoord was: "Hij was de houvast voor alle mensen die Wit-Rusland wilden verlaten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Euvgenia Parakhina over dood Vitali Sjisjov: "Was geen zelfmoord"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Euvgenia Parakhina over dood Vitali Sjisjov: "Was geen zelfmoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier