Kijk LIVE: duizenden Fransen demonstreren tegen coronapas in Parijs

Kijk LIVE: duizenden Fransen demonstreren tegen coronapas in Parijs

Zaterdagmiddag zijn in Parijs opnieuw tienduizenden Fransen de straat op gegaan om te demonstreren tegen de aangescherpte coronamaatregelen en de pass sanitaire, waarmee je aan kunt tonen dat je gevaccineerd bent. Zonder die pas kom je bijvoorbeeld restaurants, cafés en ziekenhuizen niet meer in en dat zint vele mensen totaal niet. Beelden van de demonstratie, die er vooralsnog vrij vreedzaam aan toe gaat, kun je hieronder LIVE bekijken.

Kijk LIVE: duizenden Fransen demonstreren tegen <em>coronapas</em> in Parijs Zaterdagmiddag zijn in Parijs opnieuw tienduizenden Fransen de straat op gegaan om te demonstreren tegen de aangescherpte coronamaatregelen en de pass sanitaire, waarmee je aan kunt tonen dat je gevaccineerd bent. Zonder die pas kom je bijvoorbeeld restaurants, cafés en ziekenhuizen niet meer in en dat zint vele mensen totaal niet. Beelden van de demonstratie, die er vooralsnog vrij vreedzaam aan toe gaat, kun je hieronder LIVE bekijken. Bekijk ook Zien: Parijs vecht voor vrijheid en protesteert tegen coronapaspoort Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: duizenden Fransen demonstreren tegen coronapas in Parijs


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: duizenden Fransen demonstreren tegen coronapas in Parijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier