ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original Red Notice met Dwayne Johnson en Gal Gadot

ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original Red Notice met Dwayne Johnson en Gal Gadot

Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van de actie- en misdaadkomedie Red Notice. Daarmee krijgen we voor het eerst een blik op een van de duurste films (200 miljoen dollar) die Netflix gemaakt heeft, met hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Bekijk hieronder de trailer van Red Notice.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original <em>Red Notice</em> met Dwayne Johnson en Gal Gadot Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven van de actie- en misdaadkomedie Red Notice. Daarmee krijgen we voor het eerst een blik op een van de duurste films (200 miljoen dollar) die Netflix gemaakt heeft, met hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Bekijk hieronder de trailer van Red Notice. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalEen Interpol-agent krijgt de taak de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van een beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar. Vanaf 12 november 2021 is de film Red Notice te zien op Netflix. Bekijk de teaser van Sex Education seizoen 3, vanaf 17 september op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de teaser van The Guilty, binnenkort te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Into The Night seizoen 2, vanaf 8 september op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: trailer peperdure Netflix-Original Red Notice met Dwayne Johnson en Gal Gadot

Het verhaal
Een Interpol-agent krijgt de taak de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van een beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar.

Vanaf 12 november 2021 is de film Red Notice te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV