Zien: Marco Borsato ontroerd door Leontine en Jada in musical Tweestrijd: "Ik moest echt janken"

Zien: Marco Borsato ontroerd door Leontine en Jada in musical Tweestrijd: "Ik moest echt janken"

Marco Borsato heeft met tranen in zijn ogen gekeken naar zijn dochter Jada in de musical Tweestrijd. Jada schitterde samen met haar moeder en Marco's grote liefde Leontine op de planken.

"Onder de indruk"
Marco is diep ontroerd na het zien van de musical, zo vertelt hij voor de camera van Shownieuws: "Ik moest echt janken. Wat je ziet is, dat is mooi, dat Jada elk jaar meer zelfvertrouwen krijgt. En als ze gaat staan en gaat zingen, komt er best veel volume uit. Ik zie die groei en dat doet me wel heel goed. Ik ben echt een beetje onder de indruk." Bekijk hieronder beelden van de musical die Marco zelf deelde op zijn Instagram.

Zien: <em>Marco Borsato</em> ontroerd door <em>Leontine</em> en <em>Jada</em> in musical <em>Tweestrijd</em>: &quot;Ik moest echt janken&quot; Marco Borsato heeft met tranen in zijn ogen gekeken naar zijn dochter Jada in de musical Tweestrijd. Jada schitterde samen met haar moeder en Marco's grote liefde Leontine op de planken. "Onder de indruk"Marco is diep ontroerd na het zien van de musical, zo vertelt hij voor de camera van Shownieuws: "Ik moest echt janken. Wat je ziet is, dat is mooi, dat Jada elk jaar meer zelfvertrouwen krijgt. En als ze gaat staan en gaat zingen, komt er best veel volume uit. Ik zie die groei en dat doet me wel heel goed. Ik ben echt een beetje onder de indruk." Bekijk hieronder beelden van de musical die Marco zelf deelde op zijn Instagram. Bekijk ook Zien: Marco Borsato zoenend op feestje gezien: "Onvergetelijke dag" Bekijk deze video » Vanavond te zien: William Rutten's 'Op De Gevoelige Plaat' maakt overstap naar tv Bekijk deze video »
Show :
Zien: Marco Borsato ontroerd door Leontine en Jada in musical Tweestrijd: "Ik moest echt janken"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato ontroerd door Leontine en Jada in musical Tweestrijd: "Ik moest echt janken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV