Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video)

Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video)

Vlogster en gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer lijkt de laatste tijd vooral bezig met het turbulente leven van André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Het levert haar veel views op en daardoor gaat ze er vrolijk mee door en eerlijk is eerlijk....ze komt met de nodige sappige verhalen, waarvan de waarheid overigens niet altijd te achterhalen is.

Cocaïne-verslaving
In haar laatste video stelt ze dat zowel André als Sarah in Spaanse klinieken zitten of hebben gezeten vanwege een cocaïne-verslaving. Precies om die reden zouden de ouders van Sarah de twee ook onlangs uit hun huis hebben gezet: "Ze zijn ontzettend woest geworden." Ook vertelt Yvonne dat Sarah twee jaar geleden met opzet een auto-ongeluk zou hebben veroorzaakt.

Bekijk de hele video van Coldeweijer hieronder, vanaf 7min30 gaat over André & Sarah

Yvonne Coldeweijer: '<em>André Hazes</em> en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video) Vlogster en gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer lijkt de laatste tijd vooral bezig met het turbulente leven van André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen. Het levert haar veel views op en daardoor gaat ze er vrolijk mee door en eerlijk is eerlijk....ze komt met de nodige sappige verhalen, waarvan de waarheid overigens niet altijd te achterhalen is. Cocaïne-verslavingIn haar laatste video stelt ze dat zowel André als Sarah in Spaanse klinieken zitten of hebben gezeten vanwege een cocaïne-verslaving. Precies om die reden zouden de ouders van Sarah de twee ook onlangs uit hun huis hebben gezet: "Ze zijn ontzettend woest geworden." Ook vertelt Yvonne dat Sarah twee jaar geleden met opzet een auto-ongeluk zou hebben veroorzaakt. Bekijk de hele video van Coldeweijer hieronder, vanaf 7min30 gaat over André & Sarah Bekijk ook Yvonne Coldeweijer slaat terug naar André Hazes & Sarah: "Laat het niet naar je hoofd stijgen" (video) Bekijk deze video » Burn-out André Hazes: Zit hij in Spanje bij Sarah? Bekijk deze video » Shownieuws: waarom zit Sarah van Soelen meteen weer op Instagram na 'mediatraining'? Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes en Sarah uit huis gezet vanwege cocaïne-verslaving' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV